Environ Maiden (CD)

The Capstan Shafts

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Right On the Malthus
  2. Flip Cup Casualties
  3. Dig Perpetual
  4. My Family Was Welsch I'm Just Tired
  5. Sincere As a Windchime
  6. Origin Of Rain
  7. Trouble Peddling
  8. Giving Earth And Her Oils Of Love
  9. Girl To Scoff World's Ills
  10. Ballad Of Kid Butane
  11. Complete History Of Greenland
  12. Drop Dead Innocuous
  13. Vegans And Meteors
  14. Disko Bay (Good Years Left)
  15. Elected Head Of Her Anarchist Group
  16. One Of Us Should Be Further Away
  17. Hip To the Sweet Blue World Again
  18. Low Ceilings For Bedhoppers
  19. Oil Over Greenland (Morsels Of Fortitude)
  20. Devil's Gazebo
  21. Favorite Eco-terrorist
  22. Snakeskin Belt Through Loose Hoops
  23. She's Kick People
  24. Flowering Universe Confounds
  25. Phase Appraisals
  26. Sick Of Green
  27. Days From Work
  28. Better Get a Dream Of This
  29. Northern Me


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 29 Artist The Capstan Shafts
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer QTZ147.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende