Essential (2CD)

Stevie Wonder

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I Was Made To Love Her
  2. Thank You Love
  3. Until You Come Back To Me ( That´s What I´m Gonna Do)
  4. I´m Wondering
  5. Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day
  6. Angie Girl
  7. More Than A Dream
  8. For Once In My Life
  9. You Met Your Match
  10. Don´t Know Why I Love You
  11. Yester-Me, Yester-You, Yesterday
  12. My Cherie Amour
  13. If You Really Love Me
  14. We Can Work It Out
  15. Signed, Sealed, Delivered I´m Yours
  16. Never Had A Dream Come True
  17. Something Out Of The Blue
  18. Heaven Help Us All
  19. Do Yourself A Favour
  20. Do Yourself A Favour
Disk 2
  1. Fingertips (Full Version)
  2. Workout Stevie, Workout
  3. Hey Harmonica Man
  4. Kiss Me Baby
  5. High Heel Sneakers
  6. Happy Street
  7. Don´t You Feel It
  8. Castles In The Sand
  9. Contract On Love
  10. I Call It Pretty Music, But The Old People Call It The Blues Part 1
  11. Uptight (Everything´s Alright)
  12. Music Talk
  13. Ain´t That Asking For Trouble
  14. Love A Go Go
  15. Be Cool, Be Calm (And Keep Yourself Together)
  16. Nothing´s Too Good For My Baby
  17. I´d Cry
  18. Travelin´ Man
  19. Place In The Sun, A
  20. Blowin´ In The Wind


Utgitt 1992 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 40
Artist Stevie Wonder Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5300472