Essential Capitol Collection (CD)

Keely Smith

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. All the Things You Are
  2. It´s Been A Long, Long Time
  3. That Old Black Magic
  4. Stormy Weather
  5. You Go To My Head
  6. S´Posin´
  7. Fools Rush In
  8. The Song Is You
  9. How Are Ya´ Fixed For Love?
  10. The Birth Of The Blues
  11. I Wish You Love
  12. Someone To Watch Over Me
  13. The Man I Love
  14. Autumn Leaves
  15. What Is This Thing Called Love?
  16. On The Sunny Side Of The Street
  17. (Nothing´s Too Good) For My Baby
  18. I Can´t Get Started
  19. There Will Never Be Another You
  20. Imagination
  21. The Whippoorwill
  22. Nothing In Common
  23. When Your Lover Has Gone
  24. All The Way
  25. Stardust
  26. Don´t Take Your Love From Me
  27. When Day Is Done


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Keely Smith
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP00013.2