Essential (CD)

Hot Chocolate

69,00 6900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. It Started With A Kiss
  2. So You Win Again
  3. I Gave You My Heart (Didn´t I)
  4. No Doubt About It
  5. Brother Louie
  6. Tears On The Telephone
  7. Chances
  8. You Could´ve Been A Lady
  9. Every 1´s A Winner
  10. Girl Crazy
  11. You Sexy Thing (Single Version)
  12. I´ll Put You Together Again
  13. Are You Getting Enough Happiness
  14. Emma
  15. What Kinda Boy You Lookin´ For (Girl)
  16. Heaven Is In The Back Seat Of My Cadillac
  17. Disco Queen
  18. Heartache No 9



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Hot Chocolate
Label Capitol Leverandør Gardners
Bestillingsnummer G6802522