Essential Collection (CD)

The Sons Of The Pioneers

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. When Payday Rolls Around
  2. Lovesongs Of The Waterfall
  3. Chant Of The Wanderer
  4. Sagebrush Symphony
  5. West Is In My Soul
  6. A Cowboy Has To Sing
  7. Ridin´ Home
  8. Springtime On The Range
  9. Cool Water
  10. Cajun Stomp - (TRUE instrumental)
  11. A Touch Of God´s Hand
  12. The Timber Trail
  13. There´s A Rainbow Over The Range
  14. The Boss Is Hangin´ Out A Rainbow
  15. Yippi-Yi Your Troubles Away
  16. Trail Herdin´ Cowboy
  17. Trail Dreamin´
  18. New Frontier
  19. He´s Gone, He´s Gone Up The Trail
  20. Lord, You Made The Cowboy Happy
  21. The Texas Crapshooter
Disk 2
  1. So Long To The Red River Valley
  2. Blue Prairie
  3. Hold That Critter Down
  4. The Howlin´ Pup
  5. When The Prairie Sun Climbs Out Of The Hay
  6. One More Ride
  7. Blow, Wind, Blow
  8. Open Range Ahead
  9. Song Of The Bandit
  10. Following The Sun All Day
  11. Whisperin´ Wind
  12. By A Campfire On The Trail
  13. Happy Cowboy
  14. Over The Santa Fe Trail
  15. Whoopie Ti Yi Yo
  16. Tumbleweed Trail
  17. Wending My Way To Wyoming
  18. Kelly Waltz
  19. Down Along The Sleepy Rio Grande
  20. When The Moon Comes Over Sun Valley
  21. I´ll Take You Home Again Kathleen


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 42
Artist The Sons Of The Pioneers Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer VAR066439.2