Essential Detroit Soul Collection (CD)

Diverse Soul/Funk

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. I'll Be Your Champion I'll Be Your Winner - Clarke, Jimmy 'Soul'
  2. Not A Chance In A Million - Mitchell, Jock
  3. Now - Masqueraders
  4. Did My Baby Call - Mancha, Steve
  5. I Need My Baby - Beavers, Jackey
  6. Don't Turn Your Back On Me - Montgomery, Jack
  7. Your Love Is Getting Stronger - Four Voices
  8. I'm Gonna Cry A River - Ward, Robert & The Ohio Players
  9. Crying Over You - Browner, Duke
  10. I Am Nothing - Williams, Al
  11. Why Weren't You There - Lindsay, Thelma
  12. Keep Loving Me (Like You Do) - Hargreaves, Silky
  13. Ain't Nothin' You Can Do - Mathews, Joe
  14. Nothing Sweeter (Than You Girl) - Hill, Eddie
  15. Sweet Sweet Kisses - Wright, Larry
  16. That's Alright - Crook, Ed
  17. That's Why I Love You - Professionals
  18. Love That Never Grows Cold - Beavers, Jackey
  19. They Call Me A Wrong Man - Clarke, Tony
  20. Pizza Pie Man - Grier, Roosevelt
  21. No More Heartaches - Posey, Art
  22. You Can Lump It - Seminoles
  23. That's The Way He Is - Perry, Ann


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 23
Artist Diverse Soul/Funk Label Goldmine Soul Supply
Leverandør Next Stop Distribusjon Bestillingsnummer GSCD003