Ethiopiques Vol. 22: 1972-1974 (CD)

Alemayehu Eshete

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come And Let's Do the Weleba (Wedding Song)
  2. Ambassel (Town In Wollo Province And Musical Reference/Slow)
  3. Ambassel (Town In Wollo Province And Musical Reference/Fast)
  4. Mention It Not
  5. Learn My Son
  6. How Much More Can This World Take
  7. Speak
  8. Our Ancient Love
  9. I Fear
  10. She Resembles the Flower
  11. My Young One
  12. Black Panther (Very Probably a Song Refering To the Black Pa
  13. Night That Would Not End
  14. Let's End It
  15. I Am a Soldier
  16. Mother a Stepmother
  17. If You Live Alone
  18. My Rose


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger World Music Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Alemayehu Eshete
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BUD860144.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende