Every Song Has Its Play - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Overture
  2. Showbiz (featuring Nicky Henson)
  3. Dear Dream
  4. I Wish I Could Cry
  5. Nothing To Fear (featuring Mike Dore)
  6. Pretty Polly
  7. Can´t Find My Way Home
  8. Dishonourable Profession
  9. You Don´t Own Me / If I Know You (featuring Val Stokes & Mike Dore)
  10. Nobody Wants To Know (featuring Barry Esson)
  11. Young At Heart (We´ll Always Remain)
  12. I´ve Never Been Short Of A Smile
  13. Showbiz (Reprise)
  14. If You Commence Before The Start


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD011