Everyday I Have The Blues (CD)

Count Basie

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Everyday I Have The Blues
  2. Baby Won't You Please Come Home
  3. It's A Low-Down Dirty Shame
  4. Shake Rattle And Roll
  5. Just A Dream
  6. Cherry Red
  7. Good Mornin' Blues
  8. What Did You Win
  9. Ain't No Use
  10. Gee Baby Ain't I Good To You
  11. Confessin' The Blues
  12. Five O'Clock In The Morning
  13. How Can You Lose


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Jazz, Blues Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Count Basie, Joe Williams
Label Blue Note Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP04826.2