Everything Is Wrong - DJ Mix Album (2CD)


109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. First Cool Hive [Minimal Version]
  2. Feeling So Real [Unashamed Ecstatic Piano Mix]
  3. All That I Need Is to Be Loved [Hard Trance Version]
  4. Bring Back My Happiness [Extended Mix]
  5. Move [Disco Threat Mix]
  6. Everytime You Touch Me [Pure Joy Mix]
  7. Feeling So Real [Westbam Mix]
  8. Into the Blue [Uplifting 4 Beat Mix]
  9. Everytime You Touch Me [Jungle Mix]
  10. Into the Blue [Spiritual Mix]
  11. Anthem [Cinematic Version]
  12. Everything Is Wrong [Quiet Mix]
  13. Let's Go Free [Reversal Mix]
Disk 2
  1. Let's Go Free (reversal mix)
  2. Hymn (I believe)
  3. Into The Blue (Voodoo Child mix)
  4. Everytime You Touch Me (freestyle version)
  5. Bring Back My Happiness (Josh Wink remix)
  6. Hymn (lucky orgasm mix)
  7. Everytime You Touch Me (na feel mix)
  8. Feeling So Real (old skool mix)
  9. Hymn (menacing mix)
  10. Bring Back My Happiness (para los discos)
  11. Into The Blue (simple mix)
  12. Move (electro mix)
  13. All That I Need Is To Be Loved (melodic mix)
  14. When It's Cold I'd Like To Die (instrumental)


Utgitt 1996 Format 2CD
Sjanger Electronica Antall spor 27
Artist Moby Label Mute
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 5016025511303