Everything Must Change / Miss Randy Crawford (2CD)

Randy Crawford

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Everything Must Change
  2. I Let You Walk Away
  3. I´m Easy
  4. I Had to See You One More Time
  5. I´ve Never Been to Me
  6. Don´t Let Me Down
  7. Something So Right
  8. Soon As I Touched Him
  9. Only Your Love Song Lasts
  10. Gonna Give Lovin´ a Try
Disk 2
  1. Hallelujah, Glory Halleljah
  2. I Can´t Get You Off My Mind
  3. I´m Under the Influence of You
  4. Over My Head
  5. Desperado
  6. Take It Away from Her (Put It On Me)
  7. Single Woman, Married Man
  8. Half Steppin´
  9. This Man
  10. At Last


Utgitt 1976 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Randy Crawford
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSK7041