Everything's Alive Evertyhing's Breathing Nothing (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Before There Was Atlanta, There Was Douglasville
  2. Someday, In the Event That Mankind Actually Figures Out What It Is ...
  3. Dialogue With a Question Mark
  4. Die Interviewer (I Am Only Speaking in German)
  5. And Then, Came Then
  6. The Company, The Comfort, The Grave
  7. The Bullet Never Lies, And Will Prove All Things (An Allegory of ...)
  8. Yellow Dress: Locked Knees
  9. If Wishes Were Horses More Beggars Would Ride Them
  10. Good Night My Lady, And a Forever Farewell


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Chariot
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TNL73852.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende