Evidence - The Complete Fame Records Masters (2CD)

Candi Staton

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Someone You Use
  2. I'd Rather Be An Old Man's Sweetheart (Than A Young Man's Fool)
  3. You Don't Love Me No More
  4. Evidence
  5. Sweet Feeling
  6. Do Your Duty
  7. That's How Strong My Love Is
  8. I'm Just A Prisoner (Of Your Good Lovin')
  9. Another Man's Woman, Another Woman's Man
  10. Get It When I Want It
  11. For You
  12. Never In Public
  13. Heart On A String
  14. Stand By Your Man
  15. How Can I Put Out The Flame (When You Keep The Fire Burning)
  16. Mr And Mrs Untrue
  17. Too Hurt Too Cry
  18. He Called Me Baby
  19. Sweet Feeling (Old Time Feeling)
  20. To Hear You Say You're Mine
  21. What Would Become Of Me
  22. Freedom Is Just Beyond The Door
  23. Where Were You
  24. Do Right Woman
Disk 2
  1. Trouble, Heartaches And Sadness
  2. Spread Your Love On Me
  3. Do It In The Name Of Love
  4. Darling You're All That I Had
  5. Blackmail
  6. In The Ghetto
  7. Wanted: Lover
  8. The Best Thing You Ever Had
  9. Lovin' You Lovin' Me
  10. I'll Drop Everything And Come Running
  11. The Thanks I Get For Loving You
  12. Sure As Sin
  13. It's Not Love
  14. Something's Burning
  15. I'm Gonna Hold On (To What I Got This Time)
  16. Love Chain
  17. Slipping Away
  18. One More Hurt
  19. Lovin The Easy Way
  20. Are You Just Building Me Up
  21. I'll Be Here
  22. I Gave A Little And Lost A Lot
  23. Jolene
  24. We Had It All


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 48 Artist Candi Staton
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEN2353