Evil Power (CD)

Lair Of The Minotaur

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Attack Of The Gods
  2. Let's Kill These Motherfuckers
  3. Riders Of Skullhammer We Ride The Night
  4. Evil Power
  5. Goatstorm
  6. Hunt And Devour
  7. Metal Titans
  8. Blood From The Witches Vein
  9. We Are Hades
  10. Death March Of The Conquerors
  11. Violent Iron Age Of Man, The


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Lair Of The Minotaur
Label Southern Lord Leverandør Sound Pollution
Bestillingsnummer LORD444.4