Exclusive Collection (CD)

DJ Rhettmatic

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fuck The Police (with Jay Dee)
  2. Communicate
  3. Geology/Talib Kweli/Sadat X
  4. It's Our World (with Diamond/Sadat X/Camari)
  5. We See Y'all (with Tony Touch)
  6. Simple Murder (with The Beatnuts)
  7. 'Bout That (with Kool G. Rap/Ma Barker)
  8. Bullet Train (with Dialated Peoples)
  9. Rock (The Grand Finale) (with DJ Spinna)
  10. Hindsight (with Visionaries)
  11. 4U (with Writer's Block)
  12. Craft (with Noelle/Dialated Peoples)
  13. Collector's Item (with Pete Rock/Grap Luva)
  14. Dividends (with Beat Junkies)
  15. Linguistics (with Jurassic 5)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist DJ Rhettmatic
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer UPA1007.2