Inngår i kampanje

(Exit) Knarr (CD)

Ingebrigt Håker Flaten

179,50 17950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Jakten på klangen
- en historie om framdrift og motstand, kjærlighet og hjemlengsel

Ingebrigt Håker Flaten, en av Norges mest tonesettende bassister gjennom de siste 30 årene, kommer med sitt mest personlige album hittil, i anledning sitt femtiende leveår.

Det er mulig å fortelle historien om musiker og komponist Ingebrigt Håker Flaten som en klassisk reiseskildring, med skipstypen Knarr som bilde på lang rekkevidde, fart og evnen til å holde seg flytende i storm. Historien kan også fortelles som rein musikk, slik verket (Exit) Knarr gjør. Musikken er fordelt på seks stoppesteder - en hyllest til menneskene, musikken og stedene som har formet han.

«(Exit) KNARR» er Tingingsverket til Vossajazz og urpremierere skulle vært i mars 2020, men på grunn av pandemien har det blitt utsatt to ganger. Men alle gode ting er som kjent tre! For første gang har bestillingsverket vært spilt inn på plate før det har hatt premiere på Vossajazz. Urfremføringen «(Exit) KNARR» foregikk under årets Vossajazz, søndag 26. september.

«Kvalitetsjazz på bestilling», terningkast 5/6, Arild R. Andersen (Aftenposten)
«Den norske utøveren på «oksefela» som har hatt størst avtrykk i internasjonal jazz siden Arild Andersen». 5,5, Chris Monsen (Musikkmagasinet, Klassekampen)
“Det er sjelfullt og filmatisk, intenst når det trengs, og alltid med Flatens ydmyke rumlen som sonisk og hjertelig midtpunkt i musikken. Å høre på disse forskjellige men gjenkjennbare lydene sett i en selvbiografisk kontekst, er rett og slett rørende.” Filip Roshauw/Now’s The Time, Jazznyt

Produktfakta
Utgitt 2021 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Artist Ingebrigt Håker Flaten Bestillingsnummer ODINCD9579
Sporliste
  1. MILES AVENUE - For Austin (5:39)
  2. BRINKEN - For Trondheim (7:12)
  3. HÅKKÅRAN - For Oppdal (10:22)
  4. À LA LALA LOVE YOU - For Chicago (5:33)
  5. CHAOS PAD - For Mexico City (5:05)
  6. MUSEUMPLEIN - For Amsterdam (10:25)

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i