Exposition (CD)

Wax On Radio

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Today I Became a Realist
  2. Time Will Bind Us to the Guilt of Commitment
  3. Remembering
  4. Guilding the Lily
  5. The General of Medicine City
  6. Dawn Architects
  7. When in Rome...
  8. The Devil
  9. Give Me a Place to Stand and I Will Move the Earth


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Wax On Radio
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DWTO70006.2