Express Yourself: The Best Of (CD)

Charles Wright & Watts 103rd Street Rhythm Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Express Yourself
  2. Till You Get Enough
  3. Joker (On A Trip Thru The Jungle), The
  4. Sweet Lorene - (previously unreleased)
  5. Keep Saying - (previously unreleased)
  6. Do Your Thing
  7. Your Love (Means Everything To Me)
  8. Tell Me What You Want Me To Do - (previously unreleased)
  9. Spreadin' Honey
  10. Doin' What Comes Naturally
  11. Ninety Day Cycle People
  12. One Lie (Leads To Another)
  13. 65 Bars And A Taste Of Soul
  14. I Got Love
  15. Love Land
  16. Comment (If All Men Are Truly Brothers)



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 16
Artist Charles Wright & Watts 103rd Street Rhythm Band Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WB45306.2