Extended - The 12 Inch Mixes (79-84) (2CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Tryouts For The Human Race (Extended Version)
  2. Beat The Clock (Extended Version)
  3. La Dolce Vita (Extended Version)
  4. The Number One Song In Heaven (Extended Version)
  5. Young Girls (Disco Version)
  6. I Predict (Club Mix)
  7. Modesty Plays (Extended Version)
  8. Cool Places feat. Jane Wiedlin (Doorman´s Delirium Mix)
Disk 2
  1. All You Ever Think About Is Sex (12 Club Version)
  2. Dance Godammit (12 Club Version)
  3. Progress (Vocal / Extended Club Mix)
  4. Pretending To Be Drunk (Extended Version / New Mix)
  5. Kiss Me Quick (Extended Version / New Mix)
  6. With All My Might (Vocal / Extended Club Mix)
  7. Sparks In The Dark (Instrumental/ Extended Club Mix)
  8. Tryouts For The Human Race (12 Short Version)
  9. The Number One Song In Heaven - (Extended Version) with Jimmy Somerville


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Sparks
Label Repertoire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer REP5251CD