Extra Texture (Remastered) (CD)

George Harrison

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Remastret reutgivelse av George Harrisons Extra Texture fra 1975. Ett bonusspor.


  1. You
  2. The Answer's At The End
  3. This Guitar (Can't Keep From Crying)
  4. Ooh Baby (You Know That I Love You)
  5. World Of Stone
  6. A Bit More Of You
  7. Can't Stop Thinking About You
  8. Tired Of Midnight Blue
  9. Grey Cloudy Lies
  10. His Name Is Legs (Ladies And Gentlemen)
  11. This Guitar (Can't Keep From Crying) (Platinum Weird Version) (bonus track)


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist George Harrison
Label Apple Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 3791399