Falling Into You (CD)

Celine Dion

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It's All Coming Back To Me Now
  2. Because You Loved Me (Theme From 'Up Close & Personal')
  3. Falling Into You
  4. Make You Happy
  5. Seduces Me
  6. All By Myself
  7. Declaration Of Love
  8. Natural Woman, (You Make Me Feel Like A)
  9. Dreamin' Of You
  10. I Love You
  11. If That's What It Takes
  12. I Don't Know
  13. River Deep, Mountain High
  14. Your Light
  15. Call The Man
  16. Fly



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 16
Artist Celine Dion Label Sony Music
Leverandør Sony Bestillingsnummer 4837922