Family Portrait (CD)

Glenn & Holly Yarbrough

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. When She Smiled At Him
  2. Cast A Long Shadow
  3. Bramble And The Rose
  4. Every Now And Then
  5. Wishes
  6. One Small Thing
  7. In A Simple Way I Love You
  8. Distant Fire
  9. Read My Heart To Me (The Lemon Juice Song)
  10. Love Will Provide
  11. Hard To Say Goodbye (Holly´s Song)
  12. How Can I Keep from Singing?
  13. River
  14. Arrow


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Glenn & Holly Yarbrough
Label Folk Era Records Leverandør Import
Bestillingsnummer FLK1416.2