Fantasy Ride - Deluxe Edition (m/DVD) (CD)


210,00 21000
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Ciara To The Stage
  2. Love Sex Magic (Featuring Justin Timberlake)
  3. High Price (Featuring Ludacris)
  4. Turntables (Featuring Chris Brown)
  5. Like A Surgeon
  6. Never Ever (Featuring Young Jeezy)
  7. Lover´s Thing (Featuring The-Dream)
  8. Work (Featuring Missy Elliott)
  9. Pucker Up
  10. G Is For Girl (A-Z)
  11. Keep Dancin´ On Me
  12. Tell Me What Your Name Is
  13. I Don´t Remember
  14. Echo
  15. I´m On
Disk 2
  1. Behind The Scenes At The Photo Shoot & With The Illustrator
  2. Behind The Scenes In The Studio
  3. Behind The Scenes At Rehearsal
  4. Making Of Go Girl
  5. Go Girl (Featuring T-Pain)
  6. Making Of Never Ever
  7. Never Ever (Featuring Young Jeezy)
  8. Making Of Love Sex Magic
  9. Love Sex Magic (Featuring Justin Timberlake)


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Ciara
Label LaFace Leverandør Import
Bestillingsnummer LFC742235.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende