Far Away, Down On A Georgia Farm (CD)

Norman Blake

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. New Century Hornpipe
  2. Whiskey Deaf And Whiskey Blind
  3. Far Away, Down On A Georgia Farm
  4. Goin´ Back To The Blue Ridge Mountains
  5. Savannah Rag
  6. Pasquale Taraffo´s First Night In Leadville
  7. The Winds Of Time Won´t Change
  8. Rag Baby Jig
  9. Thelma Hatfield
  10. Constitution March
  11. Faded Flowers In Old Love Letters
  12. And The Cat Came Back The Very Next Day
  13. Just Another Faded Love Song
  14. Give Me Back My Fifteen Cents
  15. Snowbird On The Ashbank
  16. The Wandering Drummer
  17. The Maple On The Hill
  18. Headlight Reel


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Norman Blake
Label Shanachie Leverandør Import
Bestillingsnummer SHA6045.2