Farewell Sorrow (CD)

Alasdair Roberts

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Farewell Sorrow
  2. Join Our Lusty Chorus
  3. Carousing
  4. I Fell In Love
  5. I Went Hunting
  6. Down Where The Willow Wands Weep
  7. When A Man´s In Love He Feels No Cold
  8. Come, My Darling Polly
  9. Whole House Is Singing, The
  10. I Walked Abroad In An Evil Hour
  11. I Am A Young Man
  12. Slowly Growing Old



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Alasdair Roberts
Label Drag City Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DC240CD