Feel Like Going Home: Essential (2CD)

Charlie Rich

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Lonely Weekends
  2. Break Up
  3. Who Will The Next Fool Be
  4. Sittin´ And Thinkin´
  5. There´s Another Place I Can´t Go
  6. Let Me Go My Merry Way
  7. River, Stay ´Way From My Door
  8. There Won´t Be Anymore
  9. Big Boss Man
  10. Mohair Sam
  11. I Washed My Hands In Muddy Water
  12. A Field Of Yellow Daisies
  13. Down And Out
  14. You Can Have Her
  15. No Home
  16. When Something Is Wrong With My Baby
  17. The Milky White Way
  18. Feel Like Going Home (Demo)
Disk 2
  1. Set Me Free
  2. Stay
  3. I Almost Lost My Mind
  4. I Miss You So
  5. Your Place Is Here With Me
  6. Nice ´N´ Easy
  7. Why, Oh Why
  8. Don´t Put No Headstone On My Grave
  9. Have A Heart
  10. Peace On You
  11. You Never Really Wanted Me
  12. A Woman Left Lonely
  13. Life´s Little Ups And Downs
  14. Behind Closed Doors
  15. The Most Beautiful Girl
  16. Since I Fell For You
  17. Pictures And Paintings
  18. Feel Like Going Home



Utgitt 1997 Format 2CD
Sjanger Country Antall spor 36
Artist Charlie Rich Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CBS64762