Feelin' Better All Over (CD)

Ferlin Husky

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. If You Be My Baby
  2. I'm Sittin' On Top Of The World
  3. I Feel Better All Over (More Than Anywhere's Else)
  4. Missing Persons
  5. Comedy Chat With Simon Crum & Red Foley
  6. Homesick
  7. I Wouldn't Treat A Dog Like You're Treating Me
  8. Cuzz You're So Sweet
  9. Funny Honey
  10. Comedy Chat With George Morgan
  11. Gone
  12. Don't Walk Away From Me
  13. Make Me Live Again
  14. This Moment Of Love
  15. Lonesome Whistle
  16. Comedy Imitations Including: Ernest Tubb, Answer The Phone/Webb Pierce, More And More...
  17. (I Love You) For Sentimental Reasons
  18. The Kingdom Of Love
  19. Ooh I Want You
  20. Terrific Together
  21. My Best Girl


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Ferlin Husky
Label Jasmine Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer JASMCD3504