Fengselsfugl (CD)

Trond Kallevåg

161,54 16154 Veil. pris 199,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Fengselsfugl kunne vært det perfekte soundtracket til fengselsfilmen regissør Wim Wenders aldri lagde, tett i leia til Ry Cooder og Bill Frisell. Nok en gang har han fått med seg gitarlegende Geir Sundstøl, men gir denne gang også rom til keyboardist David Wallumrød.

Innsatte i Oslo Fengsel og skillingsviser er noen av ingrediensene gitaristen og komponisten Trond Kallevåg har latt seg inspirere av under utformingen av hans kommende plate «Fengselsfugl». Det er hans tredje soloplate og andre utgivelse på plateselskapet Hubro i eget navn.

«Fengselsfugl» er den etterlengtede oppfølgeren til hans kritikerroste album «Bedehus & Hawaii» (2019) hvor begge følger en kunstnerisk rød tråd som baserer seg på hans møter med miljøer som står ved siden av det etablerte. Tittelen på platen, «Bedehus og Hawaii», refererte til de mange somrene han tilbrakte hos sine besteforeldre på Bømlo, hvor bedehuset og musikken var sentral. Platen fikk svært gode anmeldelser i inn- og utland, og ble blant annet trukket frem som et av 15 beste jazzalbum i 2019 av Bandcamp, en av verdens største nettsider for salg av musikk.

Produktfakta
Utgitt 2021 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Trond Kallevåg
Bestillingsnummer HUBROCD2643
Sporliste
  1. Til Fengselet Jeg Vandrer
  2. Amerikabåten
  3. Brevet
  4. Desember
  5. Sentralen
  6. Cowboy Og Indianer
  7. Porten
  8. Bodskirken
  9. Levnedsløp
  10. Fengselsfg

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende