Field Recordings From The Cook (CD)


169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. After The Internationals
  2. Returns To The Orange Grove
  3. Field Code, The
  4. This Is Where We Sleep
  5. Another Routine Day Breaks
  6. We Let The "S" Hang In the Air
  7. Wilson Ave. Bridge In Chicago River 1953, The
  8. Flat Curving, The
  9. Blueprint, A
  10. Seiche 2
  11. Great Banks, The
  12. Sometimes A Cold Rain Can Push Down On The Back Of Your Head


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 12
Artist Brokeback Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer THRILL070