Fifty Miles To Travel (CD)

The Delmore Brothers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Fifty Miles To Travel
  2. When I'm Gone Don't Talk About Me
  3. I Let The Freight Train Carry Me On
  4. I Won't Be Worried Long
  5. Stop That Boogie
  6. My Heart Will Be Cryin'
  7. Blues Stay Away From Me (take 1)
  8. Shame On Me
  9. Waitin' For That Train
  10. Barnyard Boogie
  11. Born To Be Blue
  12. Leavin' Town
  13. Why Did You Leave Me Dear
  14. Dis Train Am Bound For Glory
  15. Red River Valley
  16. Fast Express
  17. Give Me Your Hand
  18. Midnight Special
  19. Somebody Else's Darling
  20. Down Home Boogie (take 3)
  21. Mississippi Shore
  22. Let Your Conscience Be Your Guide
  23. Long Journey Home
  24. Blues Stay Away From Me (take 3)


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist The Delmore Brothers
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1074


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende