Finding Me Finding You (CD)

Laetitia Sadier Source Ensemble

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Undying Love For Humanity
  2. Double Voice, Extra Voice
  3. Love Captive
  4. Psychology Active (Finding You)
  5. Committed
  6. Reflectors
  7. Deep Background
  8. Galactic Emergence
  9. The Woman With The Invisible Necklace
  10. Sacred Project


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Laetitia Sadier, Laetitia Sadier Source Ensemble
Label Drag City
Bestillingsnummer DC672