Finding The Sacred Heart - Live In Philly 1986 (2CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Draco Ignis
  2. King of Rock and Roll
  3. Like the Beat of a Heart
  4. Don't Talk to Strangers
  5. Hungry for Heaven
  6. Medley: The Last in Line/Children of the Sea/Holy Diver/The Last in Line (Reprise)
  7. Drum Solo
  8. Heaven and Hell
  9. Keyboard Solo
  10. Guitar Solo
Disk 2
  1. Sacred Heart
  2. Medley: Rock 'N' Roll Children/Long Live Rock 'N' Roll/Man On the Silver Mountain/Rock 'N' Roll Children (Reprise)
  3. Time to Burn
  4. Stand Up and Shout
  5. Rainbow in the Dark
  6. We Rock


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Dio
Label Eagle Rock Leverandør Gardners
Bestillingsnummer EDGCD498