Finest (2CD)

Liza Minnelli

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. It's Just A Matter Of Time
  2. If I Were In Your Shoes
  3. Meantime
  4. Try To Remember
  5. I'm All I've Got
  6. Maybe Soon
  7. Maybe This Time
  8. Don't Ever Leave Me
  9. The Travelin' Life
  10. Together Wherever We Go
  11. Blue Moon
  12. I Knew Him When
  13. Wait Till You See Him
  14. My Shining Hour
  15. I Like The Likes Of You
  16. It Amazes Me
  17. Looking At You
  18. I Never Have Seen Snow
  19. Plenty Of Time
  20. For Every Man There's A Woman
  21. Lorelei
  22. Shouldn't There Be Lightning
  23. Nobody Knows You When You're Down And Out
Disk 2
  1. There Is A Time (Le Temps)
  2. I (Who Have Nothing)
  3. M'lord
  4. Watch What Happens
  5. One Of Those Songs
  6. Days Of The Waltz
  7. Ay Marieke
  8. Love At Last You Have Found Me
  9. I'll Build A Stairway To Paradise
  10. See The Old Man
  11. Parisians
  12. Imprevu
  13. Did I Hurt Your Feelings
  14. Hello Dolly (live at The London Palladium)
  15. If I Were In Your Shoes (live at The London Palladium)
  16. Maybe This Time (live at The London Palladium)
  17. How Could You Believe Me When I Said I Loved You When You Kn (live at The London Palladium)
  18. Man I Love, The
  19. But The World Goes 'Round
  20. Theme From New York New York



Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 43 Artist Liza Minnelli
Label Capitol Leverandør Import
Bestillingsnummer EMTL6988702.2