Finne Heim (CD)

Eva Weel Skram

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og til høsten slipper hun sitt første album med norske tekster.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange:

”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og responsen på både sangen og serien var enorm.
Evas historie om- og fremføring av den vakre låten ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet.

Utsolgte konserter i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivalspillinger har åpnet øynene til publikum over hele landet, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Rekken av hitsingler blir lenger og lenger, og det er tydelig at Skram treffer en nerve hos sitt stadig voksende publikum rundt om i landet.

I september kommer selve kronen på verket, albumet «Finne heim» med kun norske tekster. Samarbeidet med den etterhvert svært anerkjente tekstforfatteren Trygve Skaug har bidratt til en bunke låter som omhandler evige temaer som kjærlighet, usikkerhet og om å finne hjem i seg selv.

Det er bare å glede seg til et nytt høydepunkt fra hele Norges Eva Weel Skram. 

Sporliste
  1. Finaste
  2. Berre la meg vær
  3. Sjå på oss no
  4. Aldri sei aldri
  5. Om du vil
  6. Finne heim
  7. Tru
  8. Hold meg
  9. Bror
  10. Du e alt eg treng
Produktfakta
Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Eva Weel Skram Bestillingsnummer 5054197016837