Finzi: Violin Concerto etc. (CD)

John Mark Ainsley

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Concerto for Violin and Small Orchestra
  2. Romance in E flat, Op. 11
  3. Prelude in F minor, Op. 25
  4. To a Poet a Thousand Years Hence (wds. Flecker, orch. C Matthews)
  5. When I Set Out for Lyonnesse (wds. Hardy, orch. cpsr)
  6. In Years Defaced (wds. Hardy, orch. Roberts)
  7. Tall Nettles (wds. Thomas, orch. Alexander)
  8. At a Lunar Eclipse (wds. Hardy, orch. Weir)
  9. Proud Songsters (wds. Hardy, orch. Payne)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 9 Artist City Of London Sinfonia Orchestra, Gerald Finzi, John Mark Ainsley, Richard Hickox, Tasmin Little
Label Chandos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CHAN9888