First Book Of Samuel (CD)

Ghost:Dog

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ghost:Dogs historie strekker seg tilbake til 80-tallet. Ivan Magnussen og Rune Didriksen, to barndomsvenner i industribyen Mo i Rana, begynte å lage låter sammen. Dette var begynnelsen på et låtskriversamarbeid som nå har vart i nær 20 år, og som har nådd sitt høydepunkt i bandet Ghost:Dog.

Intense perioder med låtskriving og innspilling resulterte i 2006 i en demo med så sterk signatur og særpreg at når bandet endelig kom på plass bar det rett ut på turnè som support for Madrugada. En ilddåp for ethvert ferskt band. I etterkant har det skjedd mye, fra Zoom-finale, via by:Larm, til spillejobber på Reeperbahnfestivalen i Hamburg.

Debutalbumet First Book Of Samuel er spilt inn med John Cormfield (Oasis, Muse, The Verve, Supergrass) i Sawmills Studio i Cornwall, England. Det er en samling låter hvor det meste er skrevet ut fra, sitat: "terapautisk nødvendighet, som det eneste tilgjengelige verktøyet for å kanalisere frustrasjonen i et dystert og industrialisert småbyfengsel i utkanten av Norges land." Stilmessig kan de kanskje høres ut som en mer psykedelisk variant av nyere britiske rockeband av typen Coldplay, Placebo, Manics og Suede. Mye gitarøs, tidvis vakkert og ofte melodiøst.

Sporliste

 1. Idiot Savant
 2. Grand Idea
 3. Touchdown
 4. The Wiseman From Last Minute
 5. Learning Curves
 6. Teflon Man
 7. A Perfectly Orchestrated Demise
 8. You´re No Stone Groove
 9. The Last Love Of Your Life
 10. Indian Ropetrick
 11. The Tied, The Resurrected

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ghost:Dog
Label EMI Catalogue & Marketing Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 509993067402

Anmeldelser