First Issue: The Great American Songbook (2CD)

Billie Holiday

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Blue Moon
  2. Nice Work If You Can Get It
  3. Yesterdays
  4. Easy To Love
  5. Prelude To A Kiss
  6. Day In, Day Out
  7. I´ve Got My Love To Keep Me Warm
  8. Embraceable You
  9. Love Is Here To Stay
  10. Too Marvelous For Words
  11. Cheek To Cheek
  12. Come Rain Or Come Shine
  13. Let´s Call The Whole Thing Off
  14. I Thought About You
  15. Fine Romance, A
  16. P.S. I Love You
  17. Always
Disk 2
  1. Do Nothing Till You Hear From Me
  2. I Get A Kick Out Of You
  3. Say It Isn´t So
  4. How Deep Is The Ocean?
  5. Trav´lin´ Light - (with Tony Scott´s Orchestra)
  6. Remember
  7. Stormy Weather
  8. One For My Baby (And One More For The Road)
  9. But Not For Me
  10. Solitude
  11. I Got A Right To Sing The Blues
  12. Just One Of Those Things
  13. Love For Sale
  14. Foggy Day, A
  15. All Of You - (with Ray Ellis´s Orchestra)
  16. Sophisticated Lady
  17. They Can´t Take That Away From Me


Utgitt 1994 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall spor 34
Artist Billie Holiday Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG523003.2