First Sessions (CD)

Carmen McRae

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Easy To Love
  2. If I´m Lucky
  3. Old Devil Moon
  4. Tip Toe Gently
  5. You Made Me Care
  6. Last Time For Love
  7. Too Much In Love To Care
  8. Misery
  9. Just One Of Those Things
  10. Sometimes I´m Happy
  11. Something To Live For
  12. Love Is Here To Stay
  13. I Can´t Get Started
  14. This Will Make You Laugh
  15. Supper Time
  16. My One And Only Love
  17. Yardbird Suite
  18. Give Me The Simple Life
  19. I´ll Remember April
  20. You Took Advantage Of Me


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Carmen McRae
Label Fresh Sound Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer FSR477