Five Decades Of Greatest Hits (CD)

Paul Anka

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Diana
  2. You Are My Destiny
  3. (All Of A Sudden) My Heart Sings
  4. Lonely Boy
  5. Put Your Head On My Shoulder
  6. Time To Cry
  7. Puppy Love
  8. (You´re) Having My Baby
  9. Times Of Your Life
  10. I Don´t Wanna Run Your Life
  11. Hold Me Till The Mornin´ Comes
  12. Freedom For The World


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Paul Anka
Label Curb Leverandør Import
Bestillingsnummer CRB77467.2