Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Floors er den andre fullengderen fra The Little Hands Of Asphalt, alias Sjur Lyseid fra Oslo. Debutalbumet Leap Years var en av de mest kritikerroste norske utgivelsene i 2009, både her hjemme og i utenlandsk presse, og oppfølgeren innfrir forventningene på alle punkter.

Lyseid er i besittelse av en moden meloditeft som, kombinert med hans litterære penn, gjør ham til noe helt spesielt innen norsk pop. På Floors skinner disse kvalitetene minst like sterkt som før, samtidig som arrangementene er mer komplekse og produksjonen rikere - utvilsomt et resultat av Lyseids bigeskjeft som produsent for blant andre Einar Stray, Youth Pictures Of Florence Henderson, Moddi, Casa Murilo og Death By Unga Bunga. Legg til klassiske popreferanser som Paul Simon og Prefab Sprout, ispedd noen dryss av Bruce Springsteen, og man ender opp med et fullendt album som både fenger og gir gåsehud. Terningkast 6 i Dagsavisen.

Om The Little Hands Of Asphalt egentlig er for et soloprosjekt å regne, er døra likevel åpen for dyktigere medhjelpere: På Floor bidrar folk som Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl), Jørgen Wall (Whale, Thåstrøm, Fat Boy), Ola Innset (My Little Pony, Sunturns) og Kari Jansen (Like Spinning).

Sporliste

  1. New Beginnings
  2. Fault Lines
  3. Knot
  4. Fitzcaraldo
  5. Remain In The Dark
  6. Runner´s High
  7. Questionnaire
  8. Bones Bones, Love
  9. Pioneers
  10. Sum Of The Parts

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Little Hands Of Asphalt
Label Spoon Train Audio Leverandør Playground
Bestillingsnummer STA027CD

Anmeldelser