Flux (CD)

22

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er debuten til trondheimsbandet 22, med tidligere Gåte-gitarist Magnus Børmark i spissen. Gruppa ga i 2008 ut EP-en E.S.P (Extended Sensory Play), og med Flux får deres enorme ambisjoner for første gang musikalsk utløp gjennom et helt album. På et fundament av effektive rytmer bygger 22 sine friske, progressive poplåter med engelske tekster - lydbildet flørter hyppig med metalsjangeren, men mørket må hele tiden vike til fordel for energi og harmonier. Britiske Muse kan fungere som en slags referanse, spesielt når vokalist Fox slipper falsetten løs, og assosiasjonene til The Mars Volta er heller ikke langt unna. Førstesinglen "I Am What I Am" ble en radiofavoritt på P3, og de øvrige ti låtene på Flux er tilsvarende fengende og androgyne.

22 anno Flux består av Magnus Børmark, Mats Paulsen, Andreas Kjøl Berg og Per Kristian "Fox" Trollvik. Albumet ble innspilt i Øra Studio med Børmark som produsent.

Sporliste

 1. Plastik
 2. Gotodo
 3. Flux
 4. I Am That I Am
 5. Disconnecting From The Grid
 6. Kneel Estate
 7. Loopwhole
 8. Power Is So Yesterday
 9. Perspective Pleiadian
 10. Susurrus
 11. Abdomental

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist 22
Label MBN Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer N501172

Anmeldelser