Fly On The Wall: B Sides & Rarities 1991-2001 (3CD)

Paul Weller

210,00 21000
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Fly On The Wall: B Sides & Rarities 1991-2001
  2. That Spiritual Feeling [Instrumental B-Side Of ´Into Tomorrow´ Single]
  3. Into Tomorrow [Demo Version, B-Side Of ´Into Tomorrow´ Single]
  4. Arrival Time [Instrumental B-Side Of ´Uh Huh Oh Yeh´ Single]
  5. Fly On The Wall [B-Side Of ´Uh Huh Oh Yeh´ Single]
  6. Always There To Fool You [Instrumental B-Side Of ´Uh Huh Oh Yeh´ Single]
  7. All Year Round [From ´More Wood´ Japanese Import Album]
  8. Ends Of The Earth [B-Side Of ´Wild Wood´ Single]
  9. This Is No Time [B-Side Of The ´Weaver´ Single]
  10. Another New Day [Instrumental B-Side Of ´The Weaver´ Single]
  11. Foot Of The Mountain [Live B-Side Of ´Hung Up´ Single]
  12. Wild Wood [´Portishead´ Remix, B-Side Of ´Wild Wood´ Single - 1998 Version]
  13. Kosmos [´Lynch Mob Bonus Beats´ Remix, B-Side Of ´Hung Up´ Single]
Disk 2
  1. The Loved [B-Side Of ´Hung Up´ Single]
  2. Steam [Instrumental B-Side Of ´Broken Stones´ Single]
  3. It´s A New Day Baby [B-Side Of ´The Changing Man´ Single]
  4. A Year Late [B-Side Of ´You Do Something To Me´]
  5. Eye Of The Storm [Instrumental B-Side Of ´Peacock Suit´]
  6. Shoot The Dove [B-Side Of ´Brushed´ Single]
  7. As You Lean Into The Light [B-Side Of ´Brushed´ Single]
  8. So You Want To Be A Dancer [Instrumental B-Side Of ´Mermaids´ Single]
  9. Everything Has A Price To Pay [1997 ´Acoustic´ Version, B-Side Of ´Mermaids´ Single]
  10. Right Underneath It [B-Side Of ´Brand New Start´ Single]
  11. Helioscentric [Instrumental B-Side Of ´The Keeper´ Single]
  12. There´s No Drinking After You´re Dead [´Noonday Underground´ Remix, B-Side Of ´Sweet Pea´ Single]
  13. The Riverbank [B-Side Of ´Brand New Start´ Single]
  14. Science [Lynch Mob Remix, B-Side Of ´Wild Wood´ Single - ´98 Version]
Disk 3
  1. Feelin´ Alright [From ´More Wood´ Japanese Import Album, Also B-Side Of ´Above The Clouds´ Single]
  2. Ohio [Live At R.A.H. October 1992, B.B.C. Recording - B-Side Of ´The Weaver´ Single]
  3. Black Sheep Boy [From ´More Wood´ Japanese Import Album]
  4. Sexy Sadie [B-Side Of ´Out Of The Sinking´ Single]
  5. I Shall Be Released [B-Side Of ´Out Of The Sinking´ Single]
  6. I´d Rather Go Blind [B-Side Of ´The Changing Man´ Single]
  7. My Whole World Is Falling Down [BBC Session May 1995, B-Side Of ´You Do Something To Me´ Single]
  8. Ain´t No Love In The Heart Of The City [B-Side Of ´Brushed´ Single]
  9. Waiting On An Angel [BBC Session - 23.11.97, Previously Unreleased]
  10. Bang-Bang [B-Side Of ´The Keeper´ Single]
  11. Instant Karma [Previously Only Available On ´Uncut´ Cover-CD]
  12. Don´t Let Me Down [Rare Session Track]


Utgitt 2005 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 39 Artist Paul Weller
Label Import Leverandør Gardners
Bestillingsnummer 635272