Folk Songs Of Our Land / Fabulous Sounds Of.., (CD)

Lester Flatt & Earl Scruggs

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Legend Of The Johnson Boys, The
  2. Wind Blows, The
  3. George Alley´s F.F.V.
  4. Good Times Are Past & Gone
  5. Ellen Smith
  6. Suns Gonna Shine In My Back Door Someday
  7. This Land Is Your Land
  8. Philadelphia Lawyer
  9. Life Of Trouble
  10. Nine Pound Hammer
  11. I´ll Be No Man´s Wife
  12. McKinley´s Gone
  13. Hello Stranger
  14. Amber Tresses Tied With Blue
  15. Good Times, The (Out Weigh The Bad)
  16. Bummin´ An Old Freight Train
  17. I´m Walking With Him
  18. Train That Carried My Girl From Town, The
  19. My Wandering Boy
  20. Georgia Buck
  21. Father´s Table Grace
  22. When Papa Played The Dobro
  23. Please Don´t Wake Me
  24. Faded Red Ribbon, A



Utgitt 1962 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Lester Flatt & Earl Scruggs
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WUND8630.2