Folsom Prison Blues / I'm A Long Way From Home (CD)

Bobby Bare

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Folsom Prison Blues
  2. Autumn Of My Life
  3. Abilene
  4. Blowin' In The Wind
  5. Lemon Tree
  6. Try To Remember
  7. Slience Is Golden
  8. Gotta Travel On
  9. When Am I Ever Gonna Settle Down
  10. No Sad Songs For Me
  11. Talk Me Some Sense
  12. One Day At A Time
  13. Let Me Tell You About Mary
  14. Long Way To Tennessee
  15. Find Out What's Happening
  16. Little Bit Later On Down The Line, A
  17. I Was Coming Home To You
  18. I Wonder Where You Are Tonight
  19. I'm A Long Way From Home


Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Bobby Bare
Label Collectables Leverandør Import
Bestillingsnummer CCL7310.2