For Faen! (CD)

Blood Tsunami

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
For Faen! har Blood Tsunami strippet musikken ned til beinet, med et uttrykk som er hardere, slemmere, mer skittent og langt mer aggressivt enn tidligere. Musikken er tvers gjennom ondsinnet metal, midt i blinken for deg som digger gammal Slayer, Kreator, Destruction og alt av Sodom … og tekstene er deretter: Her er historier fra menneskesinnets mørkeste avgrunner, groteske fortellinger om noen av verdens verste seriemordere, detaljerte beskrivelser av forhistoriske torturmetoder, forferdelige krigsforbrytelser og massedrap, ispedd kjemikalier, avhengighet og råttent menneskekjøtt. Mørkt, mørkt, mørkt.

For Faen! ble spilt inn på Fias.Co Prod Records av Sverre Dæhli (Audiopain) og i Midrange Recordings av Anders Henningsen (The Retardos). Mikset ble gjort av Sverre Dæhli på Fias.Co Prod Records og masteret av Alan Douches på West West Side Music.

Sporliste

  1. The Butcher of Rostov
  2. Dogfed
  3. The Rape of Nanking
  4. In the Dungeon of the Rats
  5. Metal Fang
  6. The Brazen Bull
  7. Grave Desecrator
  8. Unholy Nights
  9. B.T.K.
  10. Krokodil

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Blood Tsunami
Label Indie Recordings Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer INDIE103CD

Anmeldelser