For Lovers Only (CD)

The Temptations

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Some Enchanted Evening
  2. I've Grown Accustomed To Her Face
  3. At Last
  4. Night And Day
  5. Time After Time
  6. Melvin's Interlude
  7. Life Is But A Dream
  8. What A Difference A Day Makes
  9. I'm Glad There Is You
  10. South Shell Interlude
  11. That's Why (i love you so)
  12. Medley: For Your Love/You Send Me



Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 12
Artist The Temptations Label Motown
Leverandør Import Bestillingsnummer MOT016406.2