For More Than Only Tonight (CD)

Stephen Ackles

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
For Stephen Ackles er For More Than Only Tonight et nytt kapittel i karrieren - og livet. Dette er albumet der han har funnet tilbake til den musikalske entusiasmen han mistet etter heftig turnering i inn- og utland, en rekke utgivelser, tre Spellemann-nominasjoner og samarbeid med legender som Johnny Cash, Kris Kristofferson, Waylon Jennings og Jerry Lee Lewis. Kall det gjerne et vendepunkt.

Prosjektet startet i Holland i 2011. Jeroen Kerstjens, Stephens 22 år gamle manager, introduserte ham for det nye plateselskapet og den nye produsenten. Sammen har de håndplukket alle låtene og planlagt comebacket. Av alle sangene på albumet må "Satan" trekkes fram, av Stephen selv omtalt som "en gave fra himmelen". Dette er låta som åpnet dører som hadde vært lukket i mange år. Den utrolige framføringen på Trygdekontoret førte til enorm respons, og både programleder Thomas Seltzer og VG-journalist Anders Giæver lurte på om dette var den beste opptredenen på NRK noensinne.

Og "Satan" er i godt selskap på For More Than Only Tonight. Med fantastisk band og kor serverer Stephen Ackles en fin blanding av rootsy popmusikk og en fargesprakende musikalsk reise - true Norwegian Americana by the Tennessee Viking.

Sporliste
 1. Thinkin' It Over
 2. For More Than Only Tonight
 3. Love Is Cruel
 4. Time In A Bottle
 5. Don't Deceive Me
 6. Betina
 7. Redneckin' Lovemakin' Night
 8. In My Way
 9. Lost Again
 10. Hey You
 11. Just When
 12. I'm On The Loose
 13. Satan
Produktfakta
Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Stephen Ackles
Label 31daysrecords Bestillingsnummer DAYS1304