For Sleepyheads Only (CD)

Flunk

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"Fra tid til annen dukker det opp en plate som er fullkommen i sitt uttrykk. "For Sleepyheads Only" er en av disse" (6/6, Ariane S. Nilsen, AFTENPOSTEN)

"For Sleepyheads Only" er blitt en besnærende, nær og svært behagelig lytteopplevelse". (5/6, Stein Østbø, VG)

Flunk startet egentlig som en liten ferie fra musikk-produksjon for Folk & Røvere-hovedmann Ulf Nygaard. Noen sene kvelder i Ulfs hjemmestudio med pils, indisk take-away og Jo Bakkes gitarer (den ene halvdelen av house-duoen Antenna på Guidance Recordings) førte imidlertid til en håndfull låtskisser, og duoen fant ut at de like gjerne kunne lage et album. Flunk beveger seg i behagelig tempo. Mye av opptakene er preget av at de er gjort på hete sommerdager, og en viktig del av oppskriften er Jo Bakkes gitarer, som er plukkende og riffende tilstede på nesten hele albumet. Inspirasjon? Vel, ved å gjøre en cover av New Orders klassiske "Blue Monday" peker de fleste bevisene mot første halvdel av 80-tallet.

Sporliste

 1. I Love Music
 2. Blue Monday
 3. Miss World
 4. Sugar Planet
 5. Honey´s In Love
 6. Magic Portion
 7. Your Koolest Smile
 8. Kebab Shop 3 AM
 9. See Thru You
 10. Sunday People
 11. Syruphsniph
 12. Distortion

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Electronica Antall spor 12
Artist Flunk Label Beatservice
Leverandør Musikkoperatørene Bestillingsnummer BS051CD

Anmeldelser