For The Good Times: A Tribute To Ray Price (CD)

Willie Nelson

169,00 16900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Heartaches by the Number
  2. I'll Be There (If You Ever Want Me)
  3. Faded Love
  4. It Always Will Be
  5. City Lights
  6. Don't You Ever Get Tired of Hurting Me
  7. Make the World Go Away
  8. I'm Still Not Over You
  9. Night Life
  10. Crazy Arms
  11. Invitation to the Blues
  12. For the Good Times


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Willie Nelson
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88985315522