For The Last Time (CD)

Bob Wills & His Texas Playboys

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Playboy Theme
  2. Yearning Just For You
  3. Faded Love
  4. What Makes Bob Holler
  5. Stay All Night (Stay A Little Longer)
  6. Goin´ Away Party
  7. Big Ball´s In Cowtown
  8. Keeper Of My Heart
  9. Twin Guitar Boogie
  10. Bubbles In My Beer
  11. Blue Bonnet Lane
  12. When You Leave Amarillo (Turn Out The Lights)
  13. San Antonio Rose
  14. I Wonder If You Feel The Way I Do
  15. My Shoes Keep Walking Back To You
  16. Miss Molly
  17. I Can´t Go On This Way
  18. That´s What I Like ´bout The South
  19. Silver Lake Blues
  20. Milk Cow Blues
  21. Comin´ Down From Denver
  22. Baby, That Would Sure Be Good
  23. She´s Really Gone
  24. Crippled Turkey


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Bob Wills & His Texas Playboys
Label Capitol Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP28331.2